Voor je favoriete games heb je de beste consoles nodig 

Wanneer je van plan bent om aan het gamen te gaan dan heb je voor de favoriete games ook de beste consoles nodig. Het is al bekend dat gamen en online spellen heel erg populair is en dat zowel jong en oud ervan kunne genieten. Ook zijn er heel wat populaire games waaruit je kan kiezen. En je hebt games voor de verschillende consoles voor verschillende leeftijden. 

PlayStation 5 

De PlayStation 5 ziet er helemaal top uit. Het is een nieuw ontwerp en komt met een nieuwe controller. Het komt ook een 8K ondersteuning, Ray Tracing, een achterwaartse compatibiliteit en het heeft ook nog nieuwe installatie-opties voor spellen en een SSD opslag.  

Andere inzichten 

Ook komt de PlayStation 5 met betere grafische beelden. Heb je ook minder tijd nodig om een spel te laden. Het laden van een spel gaat super snel. Je kan een game binnen 1 seconde opladen. Dat duurde 15 seconden met de PlayStation 4. 

Xbox One 

Met de Xbox One heb je weer een andere console die komt met een groot assortiment aan verschillende accessoires en games. Je kan de Xbox One zien als onderdeel van de achtste generatie van de consoles. Het is ook de concurrent van de WiiU en de PlayStation. Koop je de Xbox One dan heb je een console die voorzien is van de nieuwste technologie.  

De Xbox One is sinds het op de markt kwam in 2014 een heel groot succes. De Xbox is ook voorzien van de nieuwste processor en een grafische kaart. De Xbox One is ook de eerste console die ondersteuning biedt aan de Blue Ray serie. Het is ook voorzien van een 500GB geheugen en is het ook nog waterdicht.  

Het is bekend dat het een geavanceerde game console is en die ook nog zorgt voor een zeer speciale game ervaring die je nog nooit eerder hebt meegemaakt. Het is ook gericht op de hele familie en kan je het makkelijk plaatsen in de woonkamer waar iedereen met elkaar kan spelen. Met de Xbox One zal je zeker uren lang speelvermaak hebben.